Baranjski kulen tradicionalna je suhomesnata delicija koja se u Baranji proizvodi još od kraja 19.stoljeća.
Slanina koja se dimi na drvetu bukve na otvorenim ognjištima.
Tradicionalna receptura, birana sirovina i specifični način proizvodnje.
Tradicionalna receptura, najbolje sirovine i birana mljevena crvena paprika koja daje laganu pikantnost.
Narezane vrhunske delikatese spremne za konzumaciju u praktičnom pakiranju.
Tradicionalna receptura, lagano dimljena i pripremljena za kuhanje ili pečenje.
Tradicionalna proizvodnja započinje ručnim soljenjem nakon čega slijedi dimljenje na drvetu bukve čije je trajanje prilagođeno veličini i strukturi šunke.
Uz vrhunsku kvalitetu ide i posebno pakiranje u finom zlatnom papiru i luksuznoj kutiji.
U skladu s trendovima i potrebama kreirano je i novo pakiranje kulena Crna slavonska u kojem se nalazi lijepo zapakirana polovica kulena.
Tajna slanine od Crne slavonske vezana je za uzgoj svinja na otvorenom i dimljenje u tradicionalnoj pušnici.
Iskusni majstori ručno su napunili svaku kobasicu i pripremili je za dimljenje na bukovom drvetu.
Za fini zaokruženi okus potrebni su iskusni majstori koji dobro poznaju tradicionalan način pripreme.